A Bayern München húzónevét szemelte ki magának a Paris Saint-Germain – sajtóhír

Párizsi lapértesülések szerint a francia címvédő is szemet vetett a Bayern München német középpályására, így Joshua Kimmich egy újabb kérővel gazdagodott…

(Photo by Markus Gilliar – GES Sportfoto/Getty Images)

A francia sajtó legfrissebb értesülései szerint immár a Paris Saint-Germain vezetősége is szemet vetett a Bayern München német középpályására, akinek a jövő nyár folyamán jár le a szerződése a bajor klub színeiben.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano kiegészítése szerint a PSG Joao Neves és Joshua Kimmich megszerzését fontolgatja, azonban amíg a portugál középpályásért legalább 120 millió eurót kér a Benfica, addig Kimmich igen kedvező áron válthatna klubot, hiszen jövőre lejáró szerződése révén lépéselőnybe került a Bayern München vezetőségéhez képest.

A 29 éves középpályás az előző szezon folyamán 43 mérkőzés alatt 1 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá a bajorok sikereihez, hol a védelemben, hol pedig a középpályán játszva.

fociclub

A A Bayern München húzónevét szemelte ki magának a Paris Saint-Germain – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.