2. Bundesliga: a Napolitól távozó középpályással erősített a Hertha BSC! – hivatalos

A német másodosztályban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy szerződtették a Napolitól távozó Diego Demmét…

(Photo by Cesare Purini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A Hertha hivatalos közleményében számolt be arról, hogy a klub színeiben folytatja pályafutását Diego Demme. A berlini gárda ingyen szerezte meg a játékjogát, mivel szerződése lejárt a Napolinál. A Hertha egyébként 2026 nyaráig szóló kontraktust kötött a tapasztalt középpályással.

Diego Demmét 2020 januárjában igazolta le a Napoli az RB Leipzigtól 10,25 millió euró ellenében. Az első 1,5 évében mondhatni meghatározó játékosnak számított az olasz együttesben, majd idővel egyre inkább a háttérbe szorult. Az utolsó két idényben mindössze 10 találkozón kapott lehetőséget, összességében pedig 92 tétmérkőzésen húzhatta fel a Napoli szerelését. Társaival bajnokságot és Olasz Kupát nyert. Az RB Leipzigot 2014-2020-ig erősítette, a lipcsei alakulatban mindent egybe véve 214 találkozón lépett pályára. 

fociclub

A 2. Bundesliga: a Napolitól távozó középpályással erősített a Hertha BSC! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.