AS Roma: még ma bejelentik legújabb igazolásukat a “farkasok”! – sajtóhír

Az olasz bajnoki rajton beragadó AS Roma tovább folytatja a nyári erősítéseket, mégpedig minden arra utaló jel szerint a Borussia Mönchengladbach játékosával, Manu Konéval.

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

A nyári hónapok során Artem Dovbyk (Girona), Matías Sulé (Juventus), Enzo Le Fée (Rennes), Angelino (RB Leipzig – kölcsön után végleg), Samuel Dahl (Djurgarden), Saud Abdulhamid (Al-Hilal) és Matthew Ryan (AZ Alkmaar) játékjogát már megszerző rómaiak legújabb igazolása a 23 esztendős francia középpályás lesz.

Manu Koné 2021 nyarán lett a német Borussia Mönchengladbach játékosa, amely mindössze 9 millió euróért szerződtette nevelőegyesületétől, a francia Toulouse gárdájától. A francia utánpótlás válogatottakban szereplő, a nemzeti csapattal a párizsi olimpián ezüstérmet szerző, a Mönchengladbachnál kiteljesedő (86 meccs – 6 gól és 4 gólpassz -a szerk.) játékosért a hírek szerint 20-25 millió euró körüli összeget fizetnek a rómaiak, akik 2029 nyaráig szerződtetik Konét.

Az olasz sportsajtóban kész tényként közlik az átigazolást, amelynek hivatalos bejelentéséig Fabrizio Romano szerint már csak a játékosra váró római orvosi vizsgálatokra kell várni!

fociclub

A AS Roma: még ma bejelentik legújabb igazolásukat a “farkasok”! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.