Premier League: az MU után a Newcastle is norvég fiatalt szemelt ki! – sajtóhír

A szigetországi sportsajtóban megjelentek szerint a Manchester United után a Newcastle United is élénken figyel egy a norvég fiatalt, mégpedig az élvonalbeli Nordsjaelland tehetségét, Sindre Walle Egelit.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

A 18 esztendős tehetséges támadó a Sandeljford együttesében pallérozódott, majd 2022 augusztusában váltott klubot, és lett a Nordsjaelland játékosa, ahol 2024 januárjában került fel hivatalosa is a felnőtt csapat keretéhez.

Sindre Walle Egeli a felnőttek között ugyan csupán 12 alkalommal kapott lehetőséget, ám így is szerzett három gólt és jegyzett egy gólpasszt klubjában, fejlődését pedig jól jelzi, hogy a mögöttünk hagyott Nemzetek Ligája fordulóiban már bemutatkozhatott a norvég felnőtt válogatottban is.

Az angol sportsajtóban megjelentek szerint a Newcastle United már fel is figyelt Walle Egeli játékára, akit többször is nyomon követtek már norvég bajnokikon. Úgy tudni, a “szarkák” a januári átigazolási időszakban lépéseket is tehetnek a fiatal játékos megszerzéséért – Akit az angol lapok szerint a Brighton, a West Ham United vagy a Crystal Palace is megfigyelt már.

A fiatal tehetség piaci értékét ugyan még egy millió euróra sem taksálják, ám figyelembe véve, hogy szerződése még 2028 nyaráig szól a Nordsjaelland-nál, a norvégok minden bizonnyal csak jelentős anyagi haszon ellenében engednék el fiataljukat.

fociclub

A Premier League: az MU után a Newcastle is norvég fiatalt szemelt ki! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.