Távozik Premier League-es klubjától a magyar válogatott játékosa

Bolla Bendegúz 2021-ben került a Wolverhampton Wanderershez, hivatalos meccsen azonban nem lépett pályára, az elmúlt három szezont kölcsönben töltötte.

Távozik a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wandererstől a magyar válogatott játékosa, Bolla Bendegúz – jelentette be a klub hivatalos X-fiókja. Bollát 2021-ben igazolta le az idén az angol bajnokságban 14. helyen végző csapat, hivatalos meccsen azonban nem lépett pályára, két évet töltött kölcsönben.

A magyar válogatott Európa-bajnokságra nevezett keretében is szereplő Bolla a 2021–2022-es és a 2022–2023-as szezonban a zürichi Grasshoppers, idén pedig a Servette csapatában játszott, utóbbival megnyerte a Svájci Kupát is. A svájci bajnokságban a most véget ért szezon során 30 meccsen 5 gólig és 4 gólpasszig jutott.

A Servette-nek opciós joga volt Bolla megvásárlására, arról egyelőre nem érkezett bejelentés, hogy a Wolverhamptontól ezért távozott volna. A Transfermarkt szerint Bolla 2021-ben 2 millió euróért került Fehérvárról az angol csapathoz.

Írta a HVG

A Távozik Premier League-es klubjától a magyar válogatott játékosa bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.